ŞEHİT MUSTAFA GÜVENÇ ALDEMİR İLKOKULU
Kemalpaşa Mahallesi, Ömer Hayyam Sokak, No6 Gömeç / BALIKESİR

VİZYON

VİZYONUMUZ Gelecekte ülkesine ve tüm insanlığa faydalı olmayı amaçlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çevre bilinci gelişmiş, doğru düşünen, sorgulayan, araştıran , değişime açık, bulundukları ortamda farklılık yaratan, sorumluluklarının bilincinde özgüvenli, sosyal ve çağdaş bireyler yetiştirmek. FARKLIYIZ - FARKINI ORTAYA KOY - FARKETTİR.

MİSYON

MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin en üst düzeyde öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini artırmak, onlara üst öğrenim ve toplum hayatı için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bilgi kazanım metodlarını öğretmek, toplum değerlerini benimsemiş, etik değerleri olan, duyarlı, kişilik sahibi, bulunduğu ortamda fark yaratan ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak bizim misyonumuzdur.

Ders Başlama:08:50 Ders Bitiş :14:30

İlçe Merkezinde